Seminaras apie maisto saugą ir kokybę

Birželio 27 d. biuro darbuotojai, dirbantys ikimokyklinio ugdymo įstaigose, dalyvavo kvalifikacijos kėlimo seminare. Renginys buvo skirtas profesiniam tobulėjimui ir žinių atnaujinimui, siekiant užtikrinti geresnę vaikų sveikatos priežiūrą.

Seminaro tema buvo „Maisto sauga ir kokybė ikimokyklinio ugdymo įstaigose. GHP taisyklių praktinis išaiškinimas”, o mokymus vedė „Sveikatai palankus“ maisto technologė Inga Pupelienė. Dalyviai gilinosi į naujausias sveikatos priežiūros praktikas, dalijosi patirtimi bei diskutavo apie iššūkius, su kuriais susiduriama ikimokyklinio ugdymo įstaigose.

Seminaro metu dalyviai ne tik mokėsi teorijos, bet ir praktiškai nagrinėjo įvairius maisto saugos ir kokybės aspektus. Diskusijų metu buvo aptarti dažniausiai pasitaikantys iššūkiai bei galimi jų sprendimo būdai.

Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras nuolat siekia kelti savo darbuotojų kvalifikaciją ir tobulinti sveikatos priežiūros paslaugas. Šis seminaras yra dar vienas žingsnis siekiant šio tikslo.

Tikimės, kad įgytos žinios prisidės prie dar geresnių rezultatų ir sveikatos priežiūros paslaugų kokybės mūsų mieste.

Informaciją parengė Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuro visuomenės sveikatos specialistė, atsakinga už viešuosius ryšius, Iveta Lobanova

Facebook
Twitter
LinkedIn